Четврто издание на поетското читање „Астални проекции“

На 4 ноември (вторник) во 20:00 часот во Менада ќе се одржи четвртото издание на поетското читање „Астални проекции“. Учесниците ќе читаат поезија во три круга: во првите два свои песни, а во третиот омилена песна од некој друг автор.

Учествуваат:

Јовица Ивановски
Сеида Бегановиќ
Жарко Кујунџиски
Емили Славковска
Новица Наков
Елена Волчевска
Јулијана Величковска
Александар Станојков
Славица Гаџова-Свидерска
Игор Ивановски
Јана Нарајана
Марта Маркоска