ЧАСОВИ ПО ТАКТОЛОГИЈА-Една друга сосем поинаква перспектива на денешницата и луѓето во неа

Paravesti 03.12.2014 by Radio Mof on Mixcloud

Paravesti 01.12.2014 by Radio Mof on Mixcloud

Paravesti 28.11.2014 by Radio Mof on Mixcloud

Една друга сосем поинаква перспектива на денешницата,и луѓето во неа. Тука е прикажана суровата вистина која мелодично танцува низ фреквенциите на Радио МОФ. Малку поинакви вести, можеби и подобри од досега постоечките, се тука за да ви ја кренат свеста, како и расположението во овие црнила, магли или тешки денови.

Расположете се себеси,а и другите околу вас. Слушајте “Часови по тактологија” секој понеделник,среда и петок од 13:15, и секако репризно издание во 17:15.