Bruce Lee: Десет неверојатни факти

Склекови на два прста, удари со сила од 300 килограми и правење дупки на лименки со прст се само дел од репертоарот на една од најголемите ѕвезди на кунг-фу филмовите во историјата, Bruce Lee (1940-1973). Еве уште некои интересни факти за овој хонгконшки актер, кои за разлика од оние за Чак Норис, се вистинити (или така барем може да се прочита на интернет).

Bruce Lee: Десет неверојатни факти