„Breaking Bad“: Анимирана сцена од новата епизода

„Breaking Bad“: Анимирана сцена од новата епизода

Новата епизода од петтата сезона на една од најпопуларните ТВ-серии на денешнината, „Breaking Bad“ беше емитувана во неделата (11 август), а според информациите, почетокот на расплетот на возбудливата серија го виделе 5.9 милиони гледачи во живо, што е нов рекорд на „Breaking Bad“. За огромната популарност на серијата зборува и фактот што само еден ден по премиерата на новата епизода, американски аниматори веќе се потрудиле да ја анимираат сцената во која еден од ликовите предлага идеја за сценарио за „Star Trek“, во која посадата на вселенскиот борд се натпреварува во јадење пита: