Биди Зелен С03Е06 – Епизода за активностите на Go Green во изминатиот период

Bidi Zelen S03E06 by Radio Mof on Mixcloud

Во оваа епизода на Биди Зелен ќе зборуваме за активностите на Go Green, за националниот состанок кој се одржа во хотел Континентал и за 6 зелени иновации кои ќе го направат светот поубав.