Биди Зелен NY 2015

Bidi Zelen NY 2015 by Radio Mof on Mixcloud

Во оваа епизода на Биди Зелен слушнете за стратегијата на Go Green, за Скопје вело-град, и за Green’o годишните желби. Воедно и ретроспектива за 2014та.