Биди дел од Медиа Арт клубот на МОФ

poster regrutacija print korМладински образовен форум ги повикува сите млади креативни умови, надежни уметници, режисери, новинари и радио водители кои сакаат да научат како да ги користат новите медиуми и уметноста како алатка за себеизразување и младински активизам.

Медиа Арт клубот е место каде младите добиваат можност да уживаат целосна слобода на изразување. Преку создавање на видео и аудио содржини, фотографии, улична уметност, перформанси, водење радио емисија или пак пишување новинарски текстови на младите им се нуди можност да бидат дел од создавање на содржини кои со себе носат одредена порака

Повикот е отворен за сите средношколци над 16 години од Скопје без разлика на тоа дали имаат или немаат претходно искуство во областа.
Аматери се добредојдени!

Пријавете се на mediaartbox.org