Бесплатен курс за меки вештини за студенти на УКИМ

Курсот за меки вештини од 17 до 20 мај оргаанизира Факултетското студентско собрание на ФЕИТ во соработка со студентската организација Бест Скопје (Board of European Students of Technology). Курсот ќе биде сертифициран, бесплатен и достапен за сите студенти на УКИМ.

Сесиите ќе ги држат Александра Петрова и Наташа Митева, искусни тренери од БЕСТ Скопје по следниот распоред:

17.05 (понеделник) Организирање на време
Предава: Александра Петрова

18.05 (вторник) Јавно говорење
Предава: Наташа Митева

19.05 (среда) Лидерство
Предава: Александра Петрова

20.05 (четврток) Решавање конфликти
Предава: Наташа Митева

Сите предавања се со почеток во 18:00 часот. Линковите до предавањата ќе бидат јавно достапни до сите и споделувани тековно на настанот на фејсбук пред почетокот на предавањата.

„Искористете ја оваа прилика да се изградите како млади професионалци кои високо котираат на пазарот на трудот. Ве очекуваме!“, порачуваат од Факултетско студентско собрание на ФЕИТ.