Бернејс Пропаганда објави видеоспот за песната „Повеќе“

Рок-групата Бернејс Пропаганда го објави видеоспотот за нивната песна „Повеќе“, која е дел од нивниот албум „Политика“. Во видеото, чиј режисер е Бојан Кртолица, ја прикажува вокалистката Кристина Горовска како танцува во напуштена зграда. Во целост, видеото изгледа професионално, а него може да го погледнете во продолжение.

[Интервју] Бернејс Пропаганда: Од 90-тите свириме со револт кон власта