Beat Makes Sense – Andonoff Toci 01-12-14

Beat Makes Sense – Andonoff Toci 01-12-14 by Radio Mof Music on Mixcloud

Beat Makes Sense е името на емисијата која се емитува од самите почетоци на Радио МОФ (Февруари 2011). Стилот на музиката варира во зависност од тоа кој стои позади миксетата. Иако главниот фокус е на електронскиот звук (deep, house, tech, dub, techno), неретко ќе можете да чуете и hip hop, disco, jazz и funk ритам. Водители: Филип Икономов, Паскал Сетинов и Бојан Ивановски.