„Bass Friday“ забави во новиот клуб Перон 8

Новиот клуб Перон 8 лоциран на железничката станица во Скопје ќе биде домаќин на серијата забави наречени Bass Friday @Peron 8. На овие бас-забави ќе се презентира најдоброто од drum’n’bass, dubstep и trap музиката.

An vs kesko cover

Првата од серијата забави ќе започне со настапите на едни од најактивните домашни електронските артисти Anomalia Nativa и Kesko. Журката е закажана во петок (18 април) со почеток на полноќ.

За доброто расположение и атмосфера ќе допринесе и шоуто на визуелните артисти Lazy Kidz Visualz.

Bass Friday забавите ќе се одржуваат секој петок во клубот Перон 8 и на нив според најавите на организаторорите, ќе настапуваат најистакнатите домашни имиња во електронската музичка сцена како и гости од соседството и пошироко.