Bas Mooy и Lag во недела во Капан ан

Kултниот холандски техно „тешкаш“- Bas Mooy и миленикoт на скопската публика – Lag во недела, на 7 септември настапуваат во клубот Капан ан.

bas mooy @ kapan anДомашна поддршка на гостите ќе им дадат младите диџеи од Btkrsh,  Andreas Hz & Marko Rikaloski и Мartchin & Bodan Jamakoski. За визуелни решенија пак се задолжени познатите Lazy Kidz Visualz.

Забавата во Капан ан почнува на полноќ, а влезот е 250 денари.

-Оваа недела (понеделник е неработен) ја прогласуваме за празник на техно звукот и ја прославуваме во Капан Ан, посочуваат Btkrsh, организаторите на музичкиот настан.