Бадник во Тетово – несекојдневно искуство

Во ова кусо видео, младите членови на медиа/арт клубот на Младинскиот образовен форум од Тетово ја претставуваат атмосферата во градот за време на Бадник и традиционалниот маскенбал наспроти Божиќ,  со кој се одбележува овој празник во Тетово. Видеото го изработи Ханис Багашов.