[Аудио] Нова песна на Емилија Ѓорѓевска – „Pouring Rain“

Pouring Rain“ е новата песна на младата музичарка Емилија Ѓорѓевска, која во јавноста е позната по учеството на натпреварот „Македонски идол“. Емилија вели дека песната, чија музика и текст ги напишала таа самата, е започната пред неколку години, а довршена сега. Се работи за одлична песна во продукција на познатиот продуцент Гоце Симоновски: