[Аудио] Мегафон: Нова година, стар проблем – аерозагадувањето

Во првото издание на емисијата „Мегафон“ за 2017 година избравме стар проблем – екстремното загадување.

Како се најдовме во оваа ситуација и кој е излезот? Како загадувањето потикна креативност? Дилемата: дрва или пелети – низ призмата на граѓаните. Како да се заштитиме? Но, и кого да тужиме? Ова се темите на кои зборувавме во третата епизода.

Во продолжение, може да ги слушнете аудиоприлозите и дискусијата, подготвени од тимот на РадиоМОФ.