[Аудио] Die Antwoord објави нова песна „Dazed & Confused“

Јужноафриканската група Die Antwoord објави нова песна насловена „Dazed & Confused“, по две години од албумот „Donker Mag“. Песната е прва од нивниот нов албум, кој треба да излезе на 19 мај. Тие се фокусирале на позадина со синт реге, ударни инструменти и амбиент што го поткрепуваат со невообичаен текст, карактеристичен за ова дуо.