Астросфера С02Е02

Зборуваме за планетата Марс. Јован и Филип се во студио и покрај интересни факти за Марс слушнете повеќе за можноста оваа црвена планета да биде колонизирана после откритието дека е откриена вода на истата.

Astrosfera S02E02 by Radio Mof on Mixcloud