Астросфера С01Е09 – „ЈУПИТЕР И НЕГОВИТЕ САТЕЛИТИ“

Astrosfera E9 by Radio Mof on Mixcloud

Во оваа епизода на Астросфера разговараме на темата „ЈУПИТЕР И НЕГОВИТЕ САТЕЛИТИ“.