Астросфера С01Е07 – Во потрага по Аурори

Astrosfera E7 by Radio Mof on Mixcloud

Во оваа епизода на Астросфера, слушнете ги приказните на Софија и Мартин кои беа во потрага по Аурори. Тие ќе ни раскажат за своите патувања во Шведска и Финска, како да се стигне до таму за да се набљудува Аурората, колку сето тоа чини како и корисни совети за сите што сакаат да отидат.