АСТРОСФЕРА- Радио емисија од областа на астрономијата

Тимот на Астросфера за вас продуцираше 14 емисии на многу различни теми поврзани со астрономијата. Ако сакате да дознаете: Дали постои живот на другите планети, ве интересираат маглините или можеби сте вљубеници во STAR TREK ? Кликнете на линковите и уживајте во патувањето низ галаксиите. Прочитајте повеќе тука и преслушајте ги сите емисии тука.

Astrosfera Е13 by Radio Mof on Mixcloud

Astrosfera E12 by Radio Mof on Mixcloud

Astrosfera E11 by Radio Mof on Mixcloud