Ана Биалас, change.org: Имаме алатки за промена, треба само да ги искористиме

„Ние веќе имаме алатки за да направиме промени, треба само да ги искористиме“, рече полската активистка Ана Биалас за време на нејзината презентација на Engage 2017. Таа зборуваше како најголемата платформа за петиции change.org го менува светот и мобилизирала  повеќе од 180 милиони корисници за да направат одредена промена.

Целиот говор погледнете го во продолжение.