Американски Спортски Центар

Американски Спортски Центар е емисија која ги следи случувањата од двете најдобри американски лиги ΝΒΑ и ΝFL. Оваа емисија е предводена од Давид Петрушевски и Сашо Тодоров, и се емитува секој четврток во 20:30 часот.

 

 

ЕПИЗОДА 17

На Давид не му е проблем што Сашо го нема, па затоа добивме одлична презентација од негова страна што за се’ што се дешаваше во NBA лигата изминатава недела.

 

ЕПИЗОДА 16

И покрај тоа што Сашо го испративме на обука, не можеше да издржи и побара да го вклучиме во емисија преку скајп, за да ни ги презентира вестите од NBA лигата и да ни го пренесе знаење од тамошните експерти за NBA

 

ЕПИЗОДА 15

Во петнаесетата епизода Давид остана сам. Причината за тоа е дека Сашо го испративме на обучување во Европа, се надева наскоро и во Америка, како би можел да ни ги презентира вестите директно од местото на настанот.

 

ЕПИЗОДА 14

Recap за NBA + вести. Нашите спортски презентери ве воведуваат во светот на NBA

 

ЕПИЗОДА 13

NBA и NFL презентерите, ја прикажуваат нивната 13 по ред епизода.

 

ЕПИЗОДА 12

Американски Спортски Центар се враќа со новата дванесета епизода од 2020 година. Како и секогаш слушаме за најновите збиднувања во НФЛ и НБА лигите. Не пропуштајте!!

 

ЕПИЗОДА 11

Единаесета епизода на АМС, единаесета недела исполнета со разни натпревари од НБА и НФЛ лигите. Правиме рикеп на сите случувања од изминатата недела заедно со Давид и Сашо. Преслушајте!!

 

ЕПИЗОДА 10

Последната десетта епизода за 2019 од Американски Спортски Центар пристигна. Слушнете ги најновите вести од изминатата недела за НБА и НФЛ, заедно со Давид и Сашо. Уживајте!

 

ЕПИЗОДА 9

Девето издание од јубилејната прва сезона. Сите случување, осврти и коментари за изминатава недела.

 

ЕПИЗОДА 8

Осма епизода од Американски Спортски центар со него Сашо и со него Давид. Recap од изминатите настани во НБА и НФЛ лигите. Стиснете плеј и уживајте!!

 

ЕПИЗОДА 6

Шестата епизода од АСЦ пристигна!! Како и секогаш, слушнете ги најновите вести и случувања од НФЛ и НБА за изминатата недала. Не пропуштајте.

 

ЕПИЗОДА 5

Американски спортски центар со првиот гостин на сезоната во најновата петта епизода. Не ги пропуштајте ги најновите вести и случувања од изминатата недела во НФЛ и НБА лигите. Стисенте плеј и уживајте!!!

 

ЕПИЗОДА 4

Recap за изминатата недела + power rankings + question of the week за двете најголеми Американски лига NFL и NBA. Слушнете како Сашо и Давид го рангираат Phoenix, а потоа и останатите тимови. Зборуваа за дерби натпреварите на колото во NFL, а крајот го посветија на MVP of the season.

 

ЕПИЗОДА 3

Трета епизода на АМС, трета недела исполнета со разни натпревари од НБА и НФЛ лигите. Правиме рикеп на сите случувања од изминатата недела заедно со Давид и Сашо. Преслушајте!!

 

ЕПИЗОДА 2

Во втората епизода од премиерната сезона Давид и Сашо направија кус осврт за тоа што се случуваше во деветтото коло од NFL лигата, како и кус осврт за големото отварање на најелитната кошаркарска лига во светот NBA. Доколку не стигнавте да погледнете или слушнете, стиснете го play копчето и уживајте.

 

ЕПИЗОДА 1

Американски Спортски Центар е нова емисија која може да ја следите секој четврток од 8:30 до 9:30 часот на Радио МОФ. Давид и Сашо се двајца млади и амбициозни љубители на американските спортски лиги, поготово на NBA и NFL. Тие ќе не запознаваат со најновите вести и случувања во и околу лигите. Првата епизода е посветена на драфтовите и трејдовите од ова лето. Прикачете се!!!