Америка низ Американското катче С01Е01 23.01.2015

Amerika niz Amerikanskoto Katce E01 by Radio Mof on Mixcloud

Здраво од Американското Катче. Ова е прва епизода на новата емисија која ќе се емитува два пати месечно, во петок од 13 до 14 часот.