[Видео] „Ама ако“ од „Пеперминт“ доби карантинска верзија

Со прилагодување на стиховите на песната „Ама ако“, Ивана и Емилија Ѓорѓевски од Тетово, направија „карантинска“ преработка на песната од македонскиот бенд „Пеперминт“ со цел да ја потенцираат важноста на седењето дома и почитувањето на препораките. Тие велат дека сакаат да измамат насмевки во време на самоизолацијата.

Во прилог, слушнете ја новата верзија на „Ама ако“.