Acoustic Stream S01E27

ова е подкастот за најшарената и најпозитивната емисија на ‪#‎AcousticStream‬ посветена на легендата Bob Marley и најубавиот ден во Скопје BOB MARLEY DAY – One Love ♪ ✿ ♪ ✿