Acoustic Stream S01E09 30.11.2015

Чаша црвено вино, акустични ноти и гласот на mr. David Coverdale и Whitesnake во Acoustic Stream заедно со Викторија.

Acoustic Stream E09 by Radio Mof Music on Mixcloud