Acoustic stream S01E07

Акустичната гитара на Дамјан Пејчиновски ја слушаме во ова издание на Acoustic stream. Го вклучуваме амбиенталното светло во студиото на Радио МОФ заедно со Викторија.

Acoustic Stream E07 by Radio Mof Music on Mixcloud