Acoustic stream S01E01 05.10.2015

Ова е прво издание на Acoustic stream, чиј водител е Викторија Мирческа. Во оваа епиозда уживајте во акустичниот звук на Џон Мајер преку неколку познати песни, неколку не толку познати негови песни, а дознајте и повеќе за неговата биографија, почетоците на неговата кариера, информации за песните и се она што следува од него на музичко поле.

Acoustic Stream E01 by Radio Mof Music on Mixcloud