Acoustic stream- Apocaliptica 19.10.2015

Вечерва се дружиме со Апокалиптика и низ емисијата пренесуваме импресии од фантастичниот концерт. Со акустични верзии на нивните композиции, ќе се дружиме и ќе се потсетуваме. Сите кои покрај дождот и тополиот чај, сакате да слушате маестрална музика на виолончела, преслушајте ја оваа епизода на Acoustic stream посветена на Apocalyptica.

Acoustic Stream E03 by Radio Mof Music on Mixcloud