Acoustic stream 26.10.2015 Joss Stone

Време е за вклучување на амбиенталното светло на Радио МОФ. Ја слушаме Joss Stone во Acoustic Stream заедно со Викторија.

Acoustic Stream E04 by Radio Mof Music on Mixcloud