Црвен Крст Ќоше СО4Е01

Првата епизода од новата сезона на Црвен Крст Ќоше. Правиме ретроспектива на изминатите три месеци, идните планови и програмата на клубовите на Црвен Крст.
Слушнете и од каде и како се роди идејата за емисијата Црвен Крст Ќоше и кој се бил дел од емисијата изминатите сезони.

Crven Krst Kjose S04E01 by Radio Mof on Mixcloud