20. Изложба на ученици од Меѓународна матура при гимназијата „Јосип Броз Тито“

Ученици од Меѓународната матура при гимназијата „Јосип Броз Тито“ ќе се претстават со самостојна изложба која е отворена за посетители од вчера. Изложбата се организира по 20-ти пат и е поставена во објектот „Мала станица“.

По менторство на професорката Ангелина Дамјаноска Наумоска, со свои дела ќе се претстават учениците:

Борис Поповски
Милица Секуловска
Марко Стојановиќ
Марко Бејатовиќ
Лора Дамеска
Бранкица Крстева
Стефан Симоновски
Сара Ѓорѓиоска
Лина Мишачковска
Гала Глигороска
Сандра Станческа
Павле Петровски
Стефан Соларски
Иван Митревски
Теона Андоновска
Миа Перчуклиевска
Лола Давидовиќ
Александар Пенчиќ
Михајло Малцев
Јана Димитрова

Изложбата ќе биде отворена за посетители до утре (15 март).