Секси маало

Емисија која покрива теми поврзани со сите аспекти на сексуалноста, теми кои е интресни и важни за сите млади луѓе. Младите луѓе имаат потреба и право на информации поврзани со сексуалното и репродуктивното здравје и права.

Емисијата ќе се емитува секоја втора среда од 12 часот и 15 минути, а во неа ќе се зборува за сексуалното и репродуктивното здравје, сексуалните права, табуата кои владеат во ова општество, дискриминацијата кон одредени групио, како и се она што на младите не им е јасно, ги збунува или ги прави нервози, а е поврзано со сексот и сексуалноста. Следете не и слушнете што се ќе подготви тимот на ХЕРА за вас.

За ваши мислења, коментари, идеи, сугестии пишете ти на твитер со хаштаговите #radiomof #seksimaalo

Во продолжение, преслушајте ги досегашните епизоди на Секси маало.