Rituals

Емисијата „Rituals“, хостирана од Сергеј Пулиос – Puk’kah (D2) и Дијана Димитриевска – D.Lite (D2), веќе е во својата трета сезона од емитување на Радио МОФ. По успешна шестмесечна прва сезона, „Rituals“ се враќа во истиот термин: секој понеделник од 22:00. Во нивните 60 минути, Сергеј и Дијана ќе презентираат варијации на длабоки бас линии, искршени ритмови и освежителни  мелодии, а ќе се задржат најмногу на Drum & Bass-от, додека повремено ќе презентираат и новитети од областа на другите Bass жанрови.

Rituals S03 by Radio Mof Music on Mixcloud