#ИТН ПОДКАСТ

it mk novo logo#ИТН е подкаст за информатика, технологија и наука, се во едно. Започнат како соработка помеѓу Радио МОФ и IT.mk, и воден од Викторија Николовска, стартап ентузијаст и дизајнер, и Виктор Дано, уредник на IT.mk, #ИТН e подкаст кој ќе ги сподели најновите вести од технологијата, од светот и пред се македонската ИТ сцена, од стартапи до е-трговијата до ИТ настани, и се друго што е поврзано со технологијата.

ITN Podcast S02 by Radio Mof on Mixcloud