Guerrilla Radio

Guerrilla Radio е емисија која ја обработува рок музиката и нејзините подвидови, историјат и биографии на бендови и автори. Покрај тоа ќе се занимава и со промовирање на музички групи, артисти и уметници.
Очекувајте и многу гости во студио во терминот резервиран за Guerrilla Radio, понеделник од 18 до 19 часот на Радио МОФ.

Водител : Илија Ангелоски