[Видео] Тетово на точак по седми пат

[Видео] Тетово на точак по седми пат

Видео снимено за време на последната, седма по ред „Критична маса“ во Тетово, на која стотина велосипедисти „повлекоа црвена линија“ за подобра сообраќајна инфраструктура во градот.