[Видео] Танц и светла на јапонската уметничка група Енра

Спој на балет, електроника и совршени моменти ги оставаат гледачите без здив при настапот на јапонската уметничка група Енра.

[Видео] Танц и светла на јапонската уметничка група Енра

Видеото во продолжение, покажува до каде стигнува развојот на уметноста помогнат од новите технологии. Погледнете го перформансот од танц и светла:

Извор