[Видео] Санторини од воздух

Грчкиот остров Санторини е меѓу најатрактивните медитерански дестинации. Целата привлечност на овој вулкански остров во срцето на Егејското море е прикажана во ова одлично 4К видео од дрон, кое е вистинско освежување, посебно по долгата, студена зима.