[Видео] Прошетка низ вселената со „GoPro“ камера

Вљубениците во „GoPro“ камерите секогаш се зитересирани за видеата на астронаутите на НАСА. Астронаутот Тери Виртс неодамна направи интересно видеа со „GoPro“ камера од Меѓународната вселенска станица каде каде може да се види планетата Земја, како астронаутите лебдат под станицата и како изгледа работниот ден. Видеото го објави Тајм, а може да се види во продолжение: