[Видео] Млади за Скопје, епизода 2

Дечките од Млади за Скопје ја подготвија и својата втора епизода, повторно со цел да дадат шанса на промоција на млади, неетаблирани и алтернативни бендови и уметници, за да се поддржи локалната сцена и продискутира со артистите за својата работа и за културниот живот.

Во „Млади за Скопје, епизода 2“ има интервјуа со дуото „Алембик“ и младата илустраторка Матеја Николиќ.