[Видео] Млади скопјани им ги стоплија срцата на нивните сограѓани

[Видео] Млади скопјани им ги стоплија срцата на нивните сограѓани

Тројца млади луѓе деновиве одлучија да им го стоплат денот на неколкумина нивни сограѓани.Како? Погледете во нивното видео, насловено „Нешто од срце“:

Извор