[Видео] Лет со дрон низ огномет

Дали некогаш сте се запрашале како би изгледало да можете да летате низ огнометот додека тој се распрснува на сите страни?

Untitled

Ова видео, снимено од дрон (летечки објект) со камера на него покажува како изгледа „експлозијата“ во огнометот. Резултатот е извонреден, погледнете го видеото во продолжение:

Извор: Time