[Видео] Интервју на „Зад аголот“ за „Балкан хип-хоп“

Дечките од скопскиот колектив „Зад аголот“, кој се подготвува за  првиот самостоен концерт во Скопје на 12 април, во видео-интервју за интернет-радиото „Балкан хип-хоп“ зборуваат за албумот „Чувај го Вистинко Вол.1“, за нивната аудио и видео продукција и за плановите за во иднина.