[Видео] Илина Арсова: Не мора сѐ да купуваме

Илина Арсова, првата Македонка која ги искачи седумте највисоки планински врвови на сите седум континенти во влогот на Республика порачува да бидеме поскромни и потолерантни како кон другите, така и кон природата.

Вели дека луѓето сакаат сѐ да поседуваат оти ја загубија свеста за колективното живеење и заедничко користење на материјалните добра.

Содржината ја изработи Институтот за комуникациски студии.