[Видео] Граѓаните со резерва кон политичките програми: Едно е да се ветува, друго е да се направи

„Прочитајте ја програмата“ е пораката која партиите често ја упатуваат од говорниците за време на митинзите, или преку рекламните спотови. Во пресрет на изборите кои треба да се случат во недела, тие сè повеќе се обидуваат да ги придобијат граѓаните преку нивните програми. Но, колку партиите навистина допираат до граѓаните и колку тие се заинтересирани да слушнат што нудат партиите, слушнете од видеоанкетата што ја подготви Радио МОФ.