Слушнете го најдобриот „Essential Mix“ за 2015 година на Ben Klock

Ben Klock, германската техно легенда и познат музичар во целиот свет, заработи уште една награда. BBC Radio 1 го прогласи неговиот „Essential Mix“ за најдобар во 2015 година, со тшто ги остави Tale of Us на второ место. Во својот микс, Klock вклучи песни од Carl Craig, Mathew Jonson, DJ TLR, Planetary Assault Systems, Spencer Parker.

Наградениот микс слушнете го во продолжение: