Reggaeneracija S02E41 Слушаме музика од Боб Марли!

Reggaeneracija S02E41 by Radio Mof Music on Mixcloud

Една година од Регенерација. Во емисијата сме со Панки Растаман и зборуваме за Боб Марли и слушаме негова музика, поводот е 70-тиот роденден, што би го прославил доколку бил жив.