Пријави проблем во Радио МОФ

Ни треба вашата помош за да известуваме поточно, пореално и подетално. Вие ќе нè информирате, а ние ќе објавуваме текстови, галерии или видеа, ќе го истражуваме проблемот и ќе бараме одговори од надлежните институции. Да зборуваме гласно за проблемите во образованието, опкружувањето, општеството, од проблеми со професорите во школо или на факултет, просторните услови, учебниците, па сè до дупките на велосипедските патеки и загадениот воздух.

Пријави проблем на Радио МОФ!