Пренос во живо: Поглед од вселената

На Фејсбук страницата Viral USA пред три часа е објавен видеострим со натпис „Поглед од вселената“. Во видеото се гледа како астронаут се обидува да ја прикаже Земјата од поинаква перспектива. Преносот во живо, кој се уште тече, го гледаат повеќе од 280 илјади луѓе.